Shopping

Shoppa tillhör verkligen inte min vardag, men denna månad fick jag min sommarjobbslön och dessutom MER än vad jag räknat med. Så jag tycker att jag var värd att handla lite kläder. Var i stort behov av både byxor och skor och det blev det. Dubbelt upp ;)
Ska faktiskt visa bilder på det jag handlat för att jag är såå stolt över det jag hittat =)


Wedins 399k245kr 122,50kr Halva reapriset... inga fel ;)


Wedins 499kr 245kr 122,50kr Ett fynd där med.. två par skor för under 300kr ;)


H&M 499kr Lite baggyfeeling.. ruskigt snygga.
Dom fick jag faktiskt av mamma, snälla, snälla mamma =)


H&M 399kr tighta snygga mörkblåa...


H&M 99kr har två likadana fast i andra färger. Grymt sköna och bra passform för oss som har lite mer att ta i.. ;)

Nu ska jag väl köra sista rycket med tentaplugget... känner mig rätt körd, men det brukar jag ju göra så vi får väla se..

Puss


Skoj skoj skoj

Det finns mycket skoj att göra när man borde plugga tenta..
Jag som hittat min scrapbookingsida har mycket att pyssla med ;)



Press play!
Jag blir alldeles chockad över hur duktig jag är *ödmjuk*

Puss!

Koncentration!!!

Plugga var det....

Scrapbooking

Jag har länge velat prova på scrapbooking men har för det första inte råd sen vet jag att jag har en förmåga att ge upp saker som jag testat. Men nu har jag hittat en sida där man kan göra det på datorn. Hur kul som helst.. gör man fel är det bara att radera och så har man inte förlorat några pengar =)

Gå in på här och prova =)
 
Visst blev det fint =)

Tenta

På fredag har jag min andra omtenta på vetenskapsteori, forskningsmetodik och statistik...
Ämnet är så tråkigt att det inte ens går att beskriva.. Har i alla fall pluggat större delen av för och eftermiddagen. Nu har jag satt på duschen så det hinner bli varmt och skönt innan jag hoppar in. (Gör du också så?) =) Sen tänkte jag bege mig en sväng in till stan och få ordning på tankarna igen. Sen är det bara hem å plugga igen...
Längtar tills på måndag då en ny termin börjar...
Eller längtar så klart först till Fredagkväll så jag,Karin och Emmy ska laga middag och gå ut på krogen. Ullis kunde tyvärr inte hänga på.. Synd eftersopm vi inte setts på hela sommaren.. Men vi syns ju på måndag.. =)

Nu börjar duschdimman leta sig ut i hallen.. Perfekt!

Puss!

ps. saknar hawk! ds


Musik från Juno

Looove it! =)

 



Juno

En film som man bara måste se är Juno. En underbar film med underbara skådespelare och underbar musik. Ellen Page kommer att bli en stor skådis..
Det är jag helsäker på =)



Love it!

Hehehe


Jag säger bara...Passa er när jag kommer ut för att jobba =P

Nehe...

...då får vi väl hoppas på Wissman


Hejsa Wissman!


Föresten har jag en egen bild på Wissman tagen på finnkampen 2004 =)

Mandi

Igår kastrerades Mandi och det gick jättebra. Lämnade henne vid halv nio och hämtade henne vid tolv och då var hon hyffsat pigg. Stängde in henne i badrummet för att hon skulle få vara i fred. Men se det gick hon inte med på. Jag hörde hur hon försökte komma ut så jag gick och öppnade. Där låg hon på mage och såg allmänt förvirrad ut.. sen tog hon ett par stapplande steg ut i köket. Stängde in henne där i stället med sällskap av Rossi.

Hör något som skramlar till i köket och går ut för att kolla så att allt är väl, då har hon hoppat(!) upp till deras matskålar och sitter och äter. Aja tänkte jag kommer hon upp så kommer hon ner... det gjorde hon, med en kullerbytta. Borde kanske ha lyft ner henne. Men det gick bra som tur var.

Igår kväll var hon pigg och idag är det som om inget har hänt..


(mandi leker i örebro)

Heja Holm!

Fuk...

Stackars stackars stackars mig.. jag är sjuk.. Ont i halsen och i huvudet...
Det är så typiskt mig, jag blir alltid sjuk när jag är ledig. Blir väl så att jag slappnar av och sen så kommer bassiluskerna och anfaller..

Ligger i soffan och kollar på när Stefan Holm hoppar finalen. Jag hoppas att han vinner Sveriges första guld!

Har än så länge inte börjat med tentan, men det kommer...

Stackars mig... *host host*


Inge mera jobb!

Woho!!! Jag har semester!!! Så underbart skönt...
Wo...ho..... har en tenta om två veckor... det var den semestern det... fan...

På fredag åker vi upp till Örebro.. Känns lite jobbigt, kommer sakna Håkan och Sniff sjukt mycket.. Men om man ska vara positiv så är det ju jätteskoj att träffa alla kompisar igen och börja skolan..
Varför kan man inte få allt? Varför kan inte alla vara på samma ställe....

Jag funderar på att göra om min blogg lite, jag vill att den ska handla mer om min utbildning, visst den ska vara privat också. Men jag vill att den ska skildra en del av mitt liv. Sen när det delen är slut så skapar man en ny blogg med ett nytt mål.

Vad tycker du om det?

Puss!

Fest

Har ju varit i Halmstad hela sommaren, men har inte riktigt lyckats fått ihop och träffa de vänner jag har kvar här nere. Men ikväll så ska jag ha en liten fest... Så den lilla skaran på Malin, Lotta och Phille kommer ikväll. Det ska bli sjukt roligt.

Ännu en gång är jag boulegräsänka... Håkan åkte till tyskland idag för att spela. Egentligen skulle jag ha följt med, men det blev för dyrt.

Idag kissade Mandi utanför lådan för sista gången, på måndag kastreras hon... Hon höll på att bli en fin pälsmössa i morse när jag upptäckte att hon kissat i soffan... Jävla Katt!!!

Nu ska jag vara duktig och diska innan alla kommer...

Puss!

Jill Johnsson

Nu har jag varit vaken i 20½ timme.. börjar bli lite trött...
Jobbade först 07-15.30 sen bar det av nästan direkt till socitetsparken i varberg för sjukvårdsjobb på Jill Johnsson. Vi räknade att vara hemma kl 23, jag var hemma 02... Suck

Nu ska jag sova

Puss!

Tävling


Jag är med och tävlar om en personlig almenacka hos eMiracle

Önska mig lyckatill =)

Phothoshop

Har fixat hem photoshop.. har inte riktigt lärt mig hur det fungerar. Men har lekt lite.. här är resultatet:



Inte så avancerat, men jag lär mig..

Shopping

Eftersom jag är student och aldrig haft ett fast arbete så är pengar ingenting jag har i överflöd.. Alltså är shopping inget som ingår i min vardag.. Nu har jag fått ihop lite pengar som jag hade tänkt spendera på lite roliga saker.. Igår åkte vi till Ullared, sjuuuukt mycket folk.. Fick totalpanik och köpte bara det viktigaste om schampo och sånt.. Idag begav jag mig med pengarna i näven ut på rean.. Hem kom jag, med lika mycket pengar.. Hittade absolut ingenting... alls!
Är det inte typiskt.. när man har pengar hittar man ingenting...

Fan!

Briget Jones

Har varit ledig i två hela dagar nu och det har varit sååå skönt.. Är skittrött på jobbet nu helt enkelt, det händer ingenting nytt... samma sak var eviga dag. Ta upp, torka bajs, duscha, ge mat, torka bajs, ge fika, torka bajs, ge kvällsmat, torka bajs.. Alltså missförstå mig rätt, jag beundrar de som jobbar med detta, skulle inte klara det en längre period.. Uppenbarligen..
Det är ett viktigt jobb och det är sjukt viktigt att det  är rätt människor som jobbar med detta, man får aldrig sluta bry sig om.. Har sett alldeles för många som jobbar med detta bara för att de måste och de bryr sig inte om människorna de tar hand om. På min avdelning är personalen otroligt duktig och jag kommer sakna dem nu när jag går vidare.. Det är min sista sommar där eftersom jag nästa år fått jobb på IVA.

Slötittar på Bridget Jones innan jag ska sova.. har bara två ordinarie arbetspass kvar (yey), men de hade brist på personal nästa vecka så jag tog tre extrapass... Visst är jag snäll..

Puss!

Tävling


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

RSS 2.0