Jag är vin(d)ögd...

Speciellt är jag är trött eller en aningens full...

Här var jag en aningens full...

Håkan somnade på sin mobil...


Fint va? Han hade headsettet i också... =)


Rapsody in rock

I lördags hade jag förmånen att få jobba som sjukvårdare på Rapsody in rock. Det är en häftig upplevelse, jag fick göra det förra året också. Förra året hade vi bästa platsen av alla och såg hela showen. I år fick vi sitta backstage, men det var nästan mer underhållande. Vi fick följa den stress som en sådan show innebär, alla artister och dansare som sprang till och i från scenen. Det var bland annat, Charlotte Perelli, Jan Åström, Mikael Tornving, Robert Wells (självklart) och några fler.. Mikael Tornving passade på att stanna och snacka om uttorkning, samtidigt som jag satt och tuggade på en jättemacka..  Svårt att föra en vettig konversation då =)


Min utsikt på rapsody in rock... fast det hördes bra i alla fall =)


Om jag vore en snögubbe skulle jag vara död nu...

Fy faen vad varm det är och jag som inte gillar värme i vanliga fall.. eller jag gillar värme, men jag gillar inte att vara i solen.

Jag ser på mitt besökar antal att det fortfarande är samma antal inne varje dag trots att jag uppdaterar så sällan, det uppskattas att ni kommer tillbaka =) När skolan startar igen så kommer allt vara tillbaka till det normala.

Jobbet är just nu olidligt, i vanliga fall är det ganska långtråkig, men nu är det en pina med värmen. Jag trivs superbra med arbetskamraterna, vikarierna är lika supergulliga i år som förra året. Brukarna är också goa, men det finns några tjuriga jäklar som förstör dagarna för mig. Jag vet att man inte ska bry sig, men det är inte kul att få skit på jobbet nästan varje dag.

Längtar till att få plugga och sommarjobbet på IVA nästa sommar, hur coolt kommer inte det att bli?! =)

Puss!


Höst?

Sitter och kollar på en film med balkongdörren öppen, det luktar höst!?
Alltså, den här friska, jordiga, löviga doften... Hänger du med?
Det kan väl inte lukta höst i Juli?? Nu blir jag lite ledsen, visst är det härligt med höst men inte än...


Me Loff Jo Hwkn!


Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby


Hemma hos mig...

...ser det ut så här på morgonen när Rossi ska väcka mig.
 
Klockren!

Puss

Trött...

Är så sjukt trött idag, min hjärna vill inte vakna.. den går på tomgång..
Idag åkte mamma hem, dom har varit här en vecka och fått sammanlagt ungefär 2 timmar sol. Det är lite taskigt tycker jag. Men dom har haft trevligt i alla fall (hoppas jag) I förrgår var vi och lyssnade på Håkan Helström på Marienfestivalen här i Halmstad. Alltså, jag gillar INTE honom, men han var rätt okej live. Men efter typ 6 extranummer hade jag lyst att slå något hårt i skallen på honom.

Igår skulle jag och Håkan måla lite på hans föräldrars hus, men det gick inge vidare. Efter att vi lagt ut alla mattor och satt upp stegarna och påbörjat första plankan, så öppnar sig himmlen och dränker oss på mindre än 1 minut.
På kvällen skulle vi äta pizza och lyssna på ett coverband på festivalen, men när vi satt på pizzerian så börjar det regna igen så vi åkte hem till deras lägenhet och spelade kort.

Idag ska vi försöka ta oss ner på festivalen och titta lite på båtarna som ligger i hamnen. Sen får vi se vad som händer, i veckan blir jag boulegräsänka då Håkan ska till Borås och spela Boule-SM i veckan. Han kommer dock hem på kvällarna och det är jag glad för =)

Dagens bild..

Fortsatte att rota långt bak i arkivet, det blev denna:

Jag var cool redan som barn ;)

6 dagar senare...

Det var länge sedan jag skrev, har inte orkat helt enkelt...
Idag är det första lediga dagen sen i fredags, det är sååå skönt. Det var inte roligt på jobbet under helgen, med många larm och tunga lyft. Jobbade två delade pass, alltså 8-13 (rast) 16-21. Det tar på krafterna vill jag säga.

Det roliga är att mamma är här nere i Halmstad på semester. Hon och hennes kompis med två söner har hyrt en lägenhet inne i centrum. Igår så hängde jag med dem till Helsingör en sväng och sen vidare till Höganäs där vi besökte Nimis utställning med drivved.. Det var jättehäftigt att se, trodde inte att det var så stort som det var.. Däremot var det inte så lätt att ta sig dit, för det första var vi ganska sent ute så det hade börjat skymma. Sen är vägen dit väldigt brant och med mycket sten och rötter. Hade flipflopp på mig så det var lite avancerat.

Just nu har jag inga planer för dagen, men det kommer säkert senare...
Hoppas att allt är bra med er där ute.

Puss!

Tävling


Jag är med och tävlar på B E X S . S E om en utav två stycken partyväskor.
Var med och tävla även du! Lycka till!

Fest

Min kompis EvaLena är och hälsar på.. vi har lite fest...
Vi gjorde bål... det blev lite mycket för två pers... =)


Puss

Hur man använder ett sugrör

EvaLena: - Emelie blåås, blåååås inte sug... eller vad säger jag?
Emelie: ???

Dagens bild

Har rotat lite i bildarkivet och hittat en bild i från många många år tillbaka..


Minns inte om jag visat denna, men det är i alla fall jag och pappa på en av familjens första båtar. Många har det blivit sen dess =)

Kram!

Varberg

Idag spelade Håkan en bouletävling i Varberg och eftersom jag var ledig så hängde jag på...
Tyvärr så låg banorna så konstigt så det var svårt att kunna titta på matcherna, så jag låg mest på en filt hela dagen och brände både armar och ben.. aj!
Tog mig ett par promenader också, en ner till kallbadhuset och en till stan för att köpa pizza.. Blev lite förundrad vid havet, Varberg ligger ca 6 mil i från Halmstad och vattnet är sååå mycket klarare där.. konstigt. Är halmstadbor mer skitiga av sig?
I morgon ska han iväg till Varberg igen för andra delen av tävlingen, men jag stannar hemma. Det är inge roligt när man inte kan följa matcherna.. (och ja.. boule är jättespännande att titta på..)

Just nu sitter jag på balkongen, det är för varmt inne, skulle vilja gå och lägga mig men jag kommer att smälta bort..

I morgon gifter sig Teddy en av bloggerskorna som jag läser dagligen och på onsdag Evelina en annan bloggare jag besöker varje dag. Grattis tjejer, jag önskar er all lycka!

Nu ska jag lägga mig i den varma sängen..

Puss!

Underliga mig...

Jag är utmanad av LillaViola

Ni utmanade kan kopiera detta:

Varje utmanad börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna. (dessa)

Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit valda och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...


Eh okej, något underligt om mig... Jag säger som LillaViola, jag är väl inte underlig?? =)

* Jag lärde mig inte gå förän jag var över ett år. Jag kröp inte heller, satt bara på ett ställe och åt mat. Pappas smeknamn på mig var michelingubben. (läkarna trodde att jag hade någon form av cp-skada eftersom jag inte ville gå)

* Avförig av alla de slag är inga problem att ta hand om när jag jobbar, blod och stora sår är inte heller något problem men slem och kräk däremot kan jag inte hantera.. UÄK, mår illa bara jag tänker på det.

* Tycker att det är spännande när någon skadar sig och jag får ta hand om det. (Tycker givetvis synd om personen, men jag kan inte låta bli att tycka att det är spännde)

* Jag har bacillskräck när det gäller sängkläder (på hotell och hos andra människor) och andras kläder. Måste veta att det är nytvättat.

*När jag sätter mig vid datorn kollar jag alltid samma saker i samma ordning. Först aftonbladet, sen första mailen, sen startar jag msn och kollar andra mailen, sen går jag in på bloggkoll och tillsist går jag in på min egen blogg.

*När jag ska gå upp på morgonen så måste jag snooza i 45 minuter för att vakna alls.

Okej då.. jag är väl ganska underlig.. =)

Jag utmanar:

Malin

Emelie

Teddy


Puss!


Vill du bli på bra humör?

Lyssna då på denna...


Helt underbar!!

Ett annat alternativ som jag gissar att de flesta har hört =)
 

Eller varför inte denna =)
 

Jag har blivit utmanad av LillaViola, den ska jag göra i morgon..
Nu ska jag spela Mariokart med Håkan =) Wrom wrom!!

Puss!

Universeum

I söndags blev det inge Universeum, vi hade sovit dåligt så vi tvättade hela dagen i stället.
Men igår åkte vi, vi passade på att ta med Håkans syster som har sitt sista sommarlov, det var jätte trevligt. Har varit där två gånger tidigare och det är alltid lika spännande med alla djur.
För er som inte vet så visar universeum världens alla ekosystem (rätta mig om jag har fel). Dom börjar med sverige, fjällen, insjöar och kusten, man får se fiskar, ormar, spindlar, ödlor, grodor m.m.. I västkustdelen kunde man se enorma! krabbor, det trodde jag inte att vi hade i Sverige. Sen går de vidare med övriga världen, man får se en massa färgglada fiskar och farliga hajar. det finns även en avdelning där man får klappa rockor. Vidare kommer man in i en avdelning med dödliga djur. Där finns det ormar, ödlor och giftiga fiskar.
Det sista man kommer in i är regnskogen, där går djuren fria och de har en massa spännande växter som tex avocadoträd.
De har ju även en vetenskapsavdelning där man kan prova på en massa olika saker, tex dragkamp, gå på lina, klättervägg och så kan man gå in och titta hur det ser ut i ett rymdskepp och en massa massa mer.

Lite bilder från Universeum


Jag rekomenderar verkligen universeum om ni är i Göteborg någongång.. det är superroligt..
Senare i sommar ska vi till Liseberg också, en sommar utan Liseberg är ingen sommar!

Puss!

RSS 2.0